Beach House FSVL @ Bolivar Beach Bar

Beach House FSVL @ Bolivar Beach Bar

Beach House FSVL στο Bolivar Beach Bar

Σάββατο 28 Ιουλίου

Το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού της ηλεκτρονικής μουσικής, ένα από τα σημαντικότερα ηλεκτρονικά Festival της πόλης, το Beach House Athens επιστρέφει ανανεωμένο στο Bolivar Beach Bar.

Στις 28 Ιουλίου για μια εκρηκτική και μυσταγωγική βραδιά υπό το φως της πανσελήνου. Με ένα line up κατάλληλο για την περίσταση που εξιτάρει τη φαντασία και υπόσχεται μια ανεπανάληπτη πραγματικότητα σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.

Headliner δύο από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας κι Ευρωπαικής techno σκηνής.

Ο μοντέρνος κι επιδραστικός Stephan Bodzin έρχεται να μας διηγηθεί τη δική του μελωδική Techno ιστορία και να οδηγήσει το dancefloor του Bolivar σε φρενίτιδα.

Μαζί του το ανήσυχο πνεύμα της ευρωπαϊκής house σκηνής Agoria.

Το ιδιαίτερο φετινό line up κοσμείται από την παρουσία των εμβληματικών K ΒΗΤΑ + MIKAEL DELTA για ένα ανεπανάληπτο dj set και ολοκληρώνει η ανερχόμενη και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης dance σκηνής η ONYVAA.

Το Beach House Festival εδώ και μερικά χρόνια δικαιότατα έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο δυνατά χορευτικά ραντεβού του καλοκαιριού έχοντας πάρει τις διαστάσεις μιας μεγάλης μουσικής γιορτής η οποία αγγίζει τα όρια της Pop!

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Music Art Magazine

MaG is the 1st real time platform created dedicated to up rise and inform about New Artists all over the world that want to show their work ....

You may also like ...

0

Leave a Reply