Πρόγραμμα Σεμιναρίων ‘Art for Change Vol II’

πρόγραμμα σεμιναρίων

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Art for Change Vol II

Το πρόγραμμα σεμιναρίων Art for Change Vol II είναι αφιερωμένο σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις ικανότητές τους στην κίνηση και στην καλλιτεχνική τους έκφραση. Δομημένο με σύνδυαστικές τεχνικές-πρακτικές αλλά και με πίστη στον αυτοσχεδιασμό από καταξιωμένους καλλιτέχνες είναι έτοιμο και σας το ανακοινώνουμε με χαρά αναμένοντας τις συμμετοχές σας.

 Παρασκευή 27/10

10:00-12:00

 “Dance Based Flow Yoga

Νίκη Παούρη, Χριστίνα Γαζή

Σε αυτήν την πρακτική συνδυάζουμε τα οφέλη της Vinyasa Flow Yoga με τον προσωπικό τρόπο έκφρασης και κίνησης. Θα δούμε πόσα στοιχεία έχει δανειστεί ο σύγχρονος χορός από τη γιόγκα και θα “χορέψουμε” την πρακτική μας. Στο τελευταίο μέρος του μαθήματος, εγκαταλείπουμε τα Mat, δυναμώνουμε τη μουσική και εκτελούμε ελεύθερα στο χώρο τους συνδυασμούς κινήσεων που έχουμε δημιουργήσει, εξερευνώντας την προσωπική μας κίνηση. Φυσικά… στο κλείσιμο επιστρέφουμε στα Mat για την αγαπημένη Savasana. Το μάθημα απευθύνεται σε άτομα που έχουν προηγούμενη εμπειρία με τη Yoga, το σύγχρονο χορό ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χορού/άσκησης και θέλουν να ανακαλύψουν τον δικό τους τρόπο κίνησης και έκφρασης.

Νίκη Παούρη: Είναι απόφοιτη της Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας) και του Art Factory International-Dance Start Up VII (Italy). Έχει επίσης ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Yoga (RYT 200h) του Yoga House. Είναι συν-δημιουργός των έργων Manipulation I-VII, S.O.S.iety και La Soiree,

Χριστίνα Γαζή: Σπούδασε στην επαγγελματική σχολή χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου, στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στο Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD). Από το 2011 έως σήμερα έχει συνεργαστεί με πλήθος χορογράφων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τα σημαντικότερα ονόματα για τους οποίους έχει εργαστεί, είναι η ομάδα Ajkun Ballet Company στην Νέα Υόρκη, η Αμερικανίδα χορογράφος Simone Forti, όπως επίσης και η Αυστριακή χορογράφος Doris Uhlich, όπου αποτελεί πλέον βασικό μέλος της χορευτικής της ομάδας.

12:00-14:00

Kathak workshop

Justine Goussot

Αυτό το σεμινάριο είναι μια εισαγωγή και παρουσίαση των πρώτων βασικών τεχνικών του χορού kathak. Μια μύηση στην Ινδική κουλτούρα. Η εξέλιξη του μαθήματος είναι η εξής:

To ΝΑΜASKAR όπου είναι μια μικρή χορογραφία που ανοίγει και κλείνει το μάθημα.

Το VANDANA,ένας αργός χορός αφιερωμένος στο θεϊκό και παρουσιάζει μερικά στοιχεία Ινδουιστικού πνευματισμού.

Εισαγωγή σε πιο τεχνικά κομμάτια, στο πρώτο βασικό βήμα σε τέσσερις χρόνους και ένας μικρός συνδυασμός ρυθμού και κίνησης.

Justine Goussot: γαλλίδα χορεύτρια, χορογράφος και μουσικός. Σπούδασε μουσικολογία στο Πανεπιστήμιο του Rouen και σύγχρονο χορό στην National Academy of Bordeaux, με δίπλωμα στη θεωρία και την ανάλυση κίνησης, και χορογραφία με τη Nina Dipla  (Folkwang school). Ταξίδεψε στην Ινδία, όπου εκπαιδεύτηκε σε διάφορα είδη Ινδικού κλασικού και παραδοσιακού χορού και μουσικής, με εξειδίκευση στο χορό Kathak. Τον χορό Kathak σπούδασε στο Παρίσι με την Sharmila Sharma, στο Varanasi ( Benares ) με τον Pandit Ravi Shankar Misri και στο Βερολίνο με την Ioanna Srinivasan. Συνεργάστηκε με χορογράφους (Carlotta Ikeda, Florence Peyramond, Alain Gonotey,  Νινα Διπλα, Lilo Baur ) και Εθνικά θέατρα στη Γαλλία και Ελβετία. Το 2010, δημιούργησε τη δική της εταιρεία «La Lali.cie». Αυτόν τον καιρό γράφει την 6η καλλιτεχνική της παραγωγή και συνεργάζεται με καλλιτέχνες στη Γαλλία, την Ινδία, τη Σουηδία και την Ελλάδα. Στην Αθήνα είναι μέλος των «Klezmer Yunan».

14:00-16:00

 “Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός / Κυκλική Τέχνη”

Γιώργος Σιδεράκης και Χρύσα Νταή (Ομάδα ΚΥΚΛΟΣ)

Το σεμινάριο αυτό είναι κάτι διαφορετικό για όλους και όλες σας! Στο πρώτο μέρος, θα κάνουμε ένα ζέσταμα και μια σειρά αγχολυτικών αλλά δημιουργικών ασκήσεων αυτοσχεδιασμού και ελεύθερης έκφρασης για τον/την καθένα/καθεμία.

Στο δεύτερο μέρος, θα κάνουμε μια εισαγωγή σε βασικές αρχές της υποκριτικής. Εκεί ο καθένας θα κληθεί ελεύθερα να ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης και ταλέντα του.

Στο τρίτο μέρος, θα κάνουμε μια “κυκλική” (εναλλακτική και πέρα από τα συνηθισμένα) ένωση των δύο πρώτων μερών, δηλαδή θα κάνουν όλοι οι μετέχοντες μικρά δημιουργικά κομμάτια.

Γιώργος Σιδεράκης:  ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας, δημοσιογράφος και κειμενογράφος, με συμμετοχές στο ελεύθερο θέατρο και σε ταινίες μικρού μήκους, ενώ διδάσκει υποκριτική, κίνηση και αυτοσχεδιασμό. Με δράση σε Ελλάδα και Αγγλία, ως τώρα, είναι συνιδρυτής της Κυκλικής Τέχνης, ενός εναλλακτικού και πιο δημιουργικού τρόπου της έκφρασης του απλού ανθρώπου και του καλλιτέχνη μέσα από την Τέχνη.

Χρύσα Νταή: ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και φιλόλογος, με συμμετοχές στο ελεύθερο θέατρο και σε ταινίες μικρού μήκους. Διδάσκει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό. Με δράση σε Ελλάδα και Ισπανία, ως τώρα, έχει συνιδρύσει την Κυκλική Τέχνη, έναν εναλλακτικό και πιο δημιουργικό τρόπο της έκφρασης του απλού ανθρώπου και του καλλιτέχνη μέσα από την Τέχνη.

16:00- 19:00

“ξεΚΙΝάΩ = επιλΕΓΩνακινηθώ”

Ρετζίνα Λεβέ (Βιωτικό Θέατρο)

Για να αρχίσει κάτι να κινείται, χρειάζεται πρώτα να σταματήσει κάτι άλλο. Σε έναν καιρό που τρέχει συνεχώς κυνηγώντας τον εαυτό του, παίρνω χρόνο. Στέκω. Νιώθω το σώμα μου. Αναπνέει δίπλα σε άλλα σώματα. Ποιός είμαι και που θέλω να πάω; Τι να πάρω μαζί μου; Τι παραπανίσιο κουβαλάω; Με αφορμή αυτό το “παραπανίσιο” και εργαλείο την χορο-γραφία μορφοποιούμε το ανεπιθύμητο σε κίνηση.

Ρετζίνα Λεβέ: Ασχολούμαι με τον χορό και τον αυτοσχεδιασμό από πάντα. Σπούδασα θέατρο. Έχω συνθέσει μαζί με συνεργάτες και ανεβάσει δύο θεατρικές παραστάσεις: Τρείς και ο Κρίνος (2012) , Το Δέντρο που μισούσε τα Χριστούγεννα (2015). Τα τελευταία χρόνια παίζω επίσης κρουστά (tap dancing) και κάνω δημιουργικό παιχνίδι σε παιδιά. Από την περσινή χρονιά συνεργάζομαι με το ΒΙΩΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. Σκοπός μου είναι η σύνθεση, αποδόμηση, ομογεννοποίηση και επαναμορφοποίηση όλων των παραστατικών στοιχείων στη σκηνή (κίνηση, ήχος, λόγος).

Σάββατο 28 /10

12:00-14:00

 “Improvisation Through Partnering Workshop”

ομάδα Φ/2

Αυτό το workshop είναι η συνέχεια της έρευνας μας που ξεκίνησε το 2016, στο EXIN Intensive workshop του David Zambrano. Μετά από 30 ημέρες εξάσκησης της τεχνικής “Passing Through”, παρακολουθήσαμε εντατικά την συμπεριφορά του σώματος ως προς το ίδιο το σώμα, την οργάνωσή του ως προς τα μέλη και τις αρθρώσεις, καθώς και την συμπεριφορά του ως προς το κοινωνικό περιβάλλον. Αδράνεια, περπάτημα, τρέξιμο, κρούση και λύση αυτής , είναι οι αρχές πάνω στις οποίες δημιουργούμε tasks και εργαλεία προκειμένου να φτάσουμε τον σκοπό μας: μέγιστη διαθεσιμότητα του μυαλού και του σώματος, εναλλάσσοντας τους ρόλους του οδηγητή και του οδηγούμενου . Επαγγελματίες, ερασιτέχνες και άνθρωποι που αγαπούν την κίνηση είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σ’ αυτό το πείραμα, να πάρουν και να δώσουν πληροφορίες.

Φ/2: Η ομάδα δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στην Αθήνα από τους Φώτη Τσαλουμά και Βαρβάρα Μπαρδακά, με κοινό άξονα την «εικαστικότητα της κίνησης» και τον κινητικό αυτοσχεδιασμό. Δημιούργησαν το το ομώνυμο κομμάτι σε συνεργασία με την performer και χορογράφο Katharina Platz(GE)και τον Μάρτιο του 2017 επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν το “Φ/2” στο πλαίσιο του InProgressFeedbackFestival2017 (Κινητήρας).

14:00-16:00

“Χορογραφική σύνθεση και αυτοσχεδιασμός : Κίνηση και χώρος”

ομάδα Aleajactaest

Το σεμινάριο σχετίζεται με την δημιουργία της χορογραφικής σύνθεσης και πως αυτή μπορεί να επηρεαστεί-μεταλλάχθει-εξελλιχθεί από τον χώρο,μέσα στον οποίο συμβαίνει. Αναλογιζόμενοι την ιδιαιτερότητα του χώρου που γίνεται το σεμινάριο έχει να κάνει με ένα είδος site specific χορογραφίας, δηλαδή πως ένα έτοιμο υλικό μπορεί να προσαρμοστεί σε έναν οποιοδήποτε χώρο.Η δομή του σεμιναρίου χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος περιέχει ασκήσεις αυτοσχεδιασμού και το δεύτερο το δημιουργικό κομμάτι με την δημιουργία μίας χορογραφικής σύνθεσης και τον πειραματισμό με τον χώρο.Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν επαφή με την κίνηση όλων των επιπέδων.

Βασίλης Σκαρμούτσος: Έχει σπουδάσει Επικοινωνία,χορό στην επαγγελματική σχολή χορού «Ραλλού Μάνου»,έχει μεταπτυχιακό στις πολιτισμικές σπουδές και τον κινηματογράφο και είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος θεατρικών σπουδών της σχολής καλών τεχνών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με γνωστικά αντικείμενα: χορογραφία και φιλοσοφία.

Καρολίνα Απικιάν: Άρχισε τις σπουδές της στο προπαρασκευαστικό τμήμα της σχολής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Φοίτησε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλούς Μάνου.Συνέχισε τις σπουδές στο SEAD ( Salzburg Experimental Academy of Dance). Εκεί διδάχτηκε και συνεργάστηκε με αρκετούς χορευτές και χορογράφους από το εξωτερικό (Carlos Matos, Christine Gouzelis, Rootless Root κ.α.) και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνεργάστηκε αρχικά με το Βασίλη Σκαρμούτσο όπου έχει συμμετάσχει σε διάφορα έργα του.

16:00-19:00

 “Physical Τheatre

Εισαγωγή στα : Επτά σωματικά επίπεδα μυϊκής έντασης του

performer – Εnsemble – Chorus”

Φωτεινή Αγγέλη (ομάδα Quo Vadis)

Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσα από τεχνικές και έρευνα κάποια από τα στοιχεία του Physical Theatre:

Τα επτά σωματικά επίπεδα μυϊκής έντασης όπως θεμελιώθηκαν από τον Jacques Lecoq, αλλά και όπως εξερευνήθηκαν μέσα από τις συνεργασίες μου με χοροθεατρικές ομάδες.

Εκπαίδευση ως προς τη δημιουργία Ensemble – (Συνόλου) η οποία θα ενεργοποιήσει την ικανότητα της ενστικτώδους επικοινωνίας με την ομάδα, την ατομική ύπαρξη μέσα στο σύνολο, το συντονισμό σε ένα κοινό ρυθμό, την επικοινωνία των πηγαίων σωματικών ιδεών και την υλοποίηση τους.

Η έρευνα του chorus (χορωδία – *σμήνος) με αυτοσχεδιασμούς και χορογραφία θα δώσει τη δυνατότητα στο σύνολο αυτό να κινηθεί ως ενιαίος πυρήνας.

*Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες, επαγγελματίες ή μη ηθοποιούς ή χορευτές, αλλά και ανθρώπους που επιθυμούν την εξερεύνηση και εξέλιξη τους πάνω στη σωματική κίνηση με σεβασμό ως προς την τέχνη του θεάτρου ή του χορού.

Φωτεινή Αγγέλη: Σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου “Ίασμος” και παρακολούθησε ετήσια σεμινάρια Σωματικού Δημιουργικού Θεάτρου ( Physical Theatre ) με τον Κώστα Φιλίππογλου. Διδάχθηκε χορό με βάση τα στοιχεία σωματικού θεάτρου και κίνηση του ηθοποιού από την Φρόσω Κορρού. Ασχολείται με τη συνεχή έρευνα των στοιχείων του Physical Theatre σε συνδυασμό με το χορό και έχει μεταφέρει τις τεχνικές σε workshops και παραστάσεις μέσα από συνεργαζόμενες χοροθεατρικές ομάδες: Team in progress, Fiz, Quo Vadis με την οποία δραστηριοποιείται αυτή την περίοδο επιμελείται και σκηνοθετεί ως work in progress την χοροθεατρική παράσταση ‘Ερωτευμένος με την Γκίλντα’ για την περίοδο 2017-2018.

Κυριακή 29 / 10

11:00-13:00

 “Solo Performance: το θεατρικό κείμενο ως συγχρονισμός

εσωτερικής ακοής και χορογραφικής επιτέλεσης”

Ολίβια – Λήδα Καλούδη

Οι συμμετέχοντες καθοδηγούνται ώστε να αντιληφθούν ένα μικρό δοσμένο απόσπασμα θεατρικού λόγου ως εν δυνάμει 1. χορογραφική “παρτιτούρα” και 2. ως ηχητική “παρτιτούρα”, με ενωποιητικό στοιχείο την αναπνοή και την έκφραση. Μέσα από συγκεκριμένα μεθοδολογικά εργαλεία ενθαρρύνονται όλοι να δημιουργήσουν υλικό για κάθε “παρτιτούρα” ή να αναπτύξουν προϋπάρχον υλικό. Στο τελικό στάδιο οι συμμετέχοντες βοηθούνται να προχωρήσουν -με προσωπικό, ευφάνταστο και ανεπιτήδευτο τρόπο- προς έναν θεατρικοποιημένο συγχρονισμό στις σχηματιζόμενες κινητικές και ηχοποιητικές ποιότητες. Συμπεριλαμβάνεται χορευτικό ζέσταμα και ζέσταμα αναπνοής.

Ολίβια Καλούδη: Έχει σπουδάσει μουσικολογία στο Παν/μιο Αθηνών και χορό στις Ανώτ.Σχολές Χορού Ρ.Μάνου και Δ.Γρηγοριάδου. Επιπλέον, έχει σπουδάσει μουσικολογία στο Παν/μιο Surrey(U.K) και φλάουτο, φωνητική, πιάνο, αντίστιξη, αρμονία και βιόλα στα ωδεία: Δημοτικό Πειραιά, Έρευνα, Ελληνικό, Κέρκυρας, Συμφ.Ορχήστρα και Χορωδία Κερκυραίων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων χορού σε Βιέννη, Βάρνα και Aθήνα. Performances: Αντίφωνο σε 3 Πράξεις,Θέατρο Επί Κολωνώ,14-05- 17/ProblemSolving,L.A.Theater, 10-09-16/DogGame,Θέατρο Επί Κολωνώ,27-06- 15.

13:00-15:00

 “The Walls Between Us

Ερικέτη Ανδρεαδάκη, Έμυ Αμερικάνου

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στην χρήση της αφής ως αυτοσχεδιαστικό εργαλείο για την διερεύνηση και ανακάλυψη εναλλακτικών ειδών και ποιοτήτων κίνησης. Θα δοθούν εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν κατα τη δημιουγία του κομματιού Walls Βetween Us με τα οποία οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η διερεύνηση μιας κινησιολογίας βασισμένη στην αίσθηση της αφής και με πρόθεση την επικοινωνία. Θα εξερευνήσουμε την σχέση σώματος και περιβάλλοντος με κεντρικό γνώμονα την αφή και τη χρήση του βάρους, ενώ παράλληλα θα διερευνήσουμε την προσαρμοστικότητα και τη δημιουργικότητα του ανθρώπινου σώματος σε συνθήκες περιορισμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε χορευτές όλων των επιπέδων, αλλά και σε άτομα με γενικότερο ενδιαφέρον για την κίνηση.

Ερικέτη Ανδρεαδάκη: Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο ΕΚΠΑ και σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου. Συνέχισε τις σπουδές της στο London Contemporary Dance School όπου συνεργάστηκε με χορογράφους όπως οι Robert Clark, Siobhan Davies, Itamar Serussi και Ben Duke. Εργάζεται στο Λονδίνο ως χορεύτρια, δασκάλα και βοηθός χορογράφου και συνεχίζει την καλλιτεχνική της έρευνα σε συνεργασία με την Έμυ Αμερικάνου.

Έμυ Αμερικάνου: Αποφοίτησε απο την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου. Είναι ενεργό μέλος του εκπαιδευτικού κινήματος Σκυτάλη από την ίδρυση του. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την Αγγελική Στελλάτου, τη Μαρία Κολιοπούλου, την Πωλίνα Κρεμαστά και το 2017 συμμετείχε ως χορεύτρια και χορογράφος στην παράσταση «|Κλόουν|».

15:00-17:00

 “ContactPartnering

ομάδα Aniline Dancetheatre

Η ομάδα Aniline dancetheatre (Αλέξανδρος Γκουντινάκης, Νατάσσα Αραμπατζή) με αφορμή το χοροθεατρικό ντουέτο “ΧΧΧΥ” ετοίμασε ένα σεμινάριο ανάλυσης της πορείας που ακολουθήθηκε για την δημιουργία των ντουέτων της εν λόγω παράστασης.

Ειδικότερα θα ασχοληθούμε με τις συγκεκριμενες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (αυτό της δημιουργίας του ντουέτου), όπως : τεχνικές σύγχρονου χορού, ενδυνάμωση, contact partnering, lifts, slow motion, improvisation, καθώς επίσης και με το παιχνίδι της αλλαγής των ρόλων. Θα εστιασουμε στη συνύπαρξη δύο σωμάτων που κινούνται ταυτόχρονα στον χώρο και στο σώμα σαν αρχιτεκτονικό οικοδόμημα απέναντι σε ένα άλλο.

Αλέξανδρος Γκουντινάκης: Παρακολούθησε σύγχρονο χορό, κλασσικό μπαλέτο, modern jazz (Diagonal και Σχολή Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης), 2006 ως σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας χορευτής (Κ.Θ.Β.Ε., Χορευτές του Βορρά, Dada Art, ιδρυτικό μέλος της Aniline Dancetheatre με παραστάσεις και συμμετοχές σε Φεστιβάλ κ.α.) και ως δάσκαλος χορού. Έχει συνδιοργανώσει με την χορεύτρια και χορογράφο Ειρήνη Καλογηρά το “δικό μου FEΣΤΙVAΛ ΧΟΡΟΥ” το 2016 και 2017.

Νατάσσα Αραμπατζή: Ιδρυτικό μέλος της ομάδας Aniline Dancetheatre (Θεσσαλονίκη) από το 2009 ως σήμερα με παραστάσεις και συμμετοχές σε φεστιβάλ χορού. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια Contact Improvisation (Daelik & Delia Brett, KirstieSimson & Christian Burns, Eckhard Muller & Daniela  Schwarz), Σύγχρονου χορού (David Zambrano, Γιάννης Καρούνης, Έντυ Λάμε, Ερμής Μαλκότσης, Jorge Crecis, κ.α.) και Butoh (Gregor Webber).Έχει συνδιοργανώσει με την χορεύτρια και χορογράφο Ειρήνη Καλογηρά το “δικό μου FEΣΤΙVAΛ ΧΟΡΟΥ” το 2016 και 2017.

17:00-19:00

“Moving in Time- Άμεση Σύνθεση”

Χρύσα Καλλίαφα (ομάδα Lalun)

‘Ενα εργαστήριο ανοικτό σε όσους έχουν την επιθυμία να εκφραστούν μέσω της κίνησης και να εμπλουτίσουν τις ικανότητές τους στην κίνηση αλλά και στην καλλιτεχνική της έκφραση. Μέσω συγκεκριμένων οδηγιών κι ασκήσεων, θα μελετήσουμε την κίνηση στον Χρόνο. Πώς εκφράζεται ο χρόνος μέσω της κίνησης; Πώς αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο; Πώς μπορούμε να είμαστε στην δράση άμεσα και στην στιγμή; Όλα τα στοιχεία θα ερευνηθούν με βάση τις ανάγκες τις ομάδας.

Χρύσα Καλλιάφα: Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και υπότροφος του Ιδρύματος Πράτσικα, συνέχισε τις σπουδές της στο London Contemporary Dance School (The Place) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην χορευτική ερμηνεία και διδασκαλία. Από το 2007 συνεργάζεται ως χορεύτρια με χορογράφους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ τα τελευταία χρόνια εξελίσσει έρευνα με την ομάδα Lalun και σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες πάνω στον χορευτικό αυτοσχεδιασμό και την Άμεση Σύνθεση. Στην διδασκαλία συμπεριλαμβάνει στοιχεία των τεχνικών Somatics, με κεντρικό άξονα την σύνδεση Σώματος-Νου. Το 2016-17 διδάσκει σύγχρονο χορό στo Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte στα επαγγελματικά και προ-επαγγελματικά τμήματα, καθώς και μαθήματα Άμεσης Σύνθεσης.

Κόστος ανά άτομο 15€.

 

Music Art Magazine

MaG is the 1st real time platform created dedicated to up rise and inform about New Artists all over the world that want to show their work ....

You may also like ...

0

Leave a Reply