Authoring & Blogging


malestrom

October 1, 2019

Proposals for MalestrOm Performing Art

Proposals for MalestrOm Performing Art What is Malestrom? Malestrom is a performing arts project that takes original, thought-provoking stories and puts them to haunting musical soundtracks, performed with video-scape scenery, we call it Performance Literature. The first show “Stories that Refused ... Read More »

October 01, 2019 0


Καλλιγραφία_Letterpress_Βιβλιοδεσία

September 28, 2019

Τρεις τέχνες ένα αντικείμενο: Καλλιγραφία – Letterpress – Βιβλιοδεσία:

_Τρεις μοναδικές τέχνες συνυπάρχουν στο δημιουργικό γραφείο OCHRA design του γραφίστα Κωνσταντίνου Σαΐτη, με σκοπό τη δημιουργία ενός βιβλίου κατασκευασμένου και διακοσμημένου εξ ολοκλήρου από τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα δημιουργήσουν το σώμα (καλλιγραφία), θα εκτυπώσουν το εξώφυλλο (letterpress) ... Read More »

September 28, 2019 0


Η οδύσσεια ενός αστέγου

November 13, 2018

Η οδύσσεια ενός αστέγου

Η οδύσσεια ενός αστέγου Από την Κέλλυ Φαναριώτη «Βρίσκομαι σε ένα παρκάκι καθισμένος στο τσιμεντένιο παγκάκι να χαζεύω τους περαστικούς παριστάνοντας τον αδιάφορο, έναν απλό επισκέπτη δηλαδή. Μόνο που εδώ θα βγάλω την πρώτη νύχτα της αστεγίας μου και δεν το ... Read More »

November 13, 2018 0


March 26, 2018

Ποιητικός Απόπλους

Ποιητικός Απόπλους Οι Εκδόσεις Άπαρσις σας καλούν σε ένα συλλογικό αντάμωμα ποίησης, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 20.30μμ, στο Polis Art Café, με αφορμή τη Παγκόσμια Μέρα Ποίησης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν τραγούδια από ... Read More »

March 26, 2018 0


rebound

September 24, 2017

Rebound: η πρώτη συλλογή διηγημάτων της Μαρίας Παπαϊωάννου

Η πρώτη συλλογή διηγημάτων «Rebound» της Μαρίας  Παπαϊωάννου θα φτάσει σε λιγότερο από ένα μήνα στα χέρια μας από τις εκδόσεις Ιωλκός και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας λίγα λόγια ουσιαστικής «Rebound»-περίληψης... Μια ηρωίδα χωρίς όνομα, παλεύει με εναν επίμονο δαίμονα, ... Read More »

September 24, 2017 0


Μαρία Παπαϊωάννου

July 6, 2017

Μια λογοτεχνική ”επίσκεψη” από τη Μαρία Παπαϊωάννου

Η συγγραφέας Μαρία Παπαϊωάννου, ήρθε στο "Art for Change festival” του Μusic Αrt Μagazine που έγινε στον πολυχώρο τέχνης Faust 24-26 Μαΐου για να "ζωγραφίσει" μεγάλα λογοτεχνικά έργα και να βάλει χρώμα στο λευκό διάστημα ανάμεσα στις γραμμές ενός βιβλίου. ... Read More »

July 06, 2017 0


me lene giwrgo

July 5, 2017

”με λένε Γιώργο” – ένας μονόλογος για τη διαφορετικότητα του Δημήτρη Οικονόμου

Το νέο βιβλίο ''με λένε Γιώργο'' του Δημήτρη Οικονόμου μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις iWrite και αξίζει να το διαβάσετε γιατί είναι ένας διαφορετικός μονόλογος...Είναι ένας μονόλογος για τη διαφορετοκότητα. Ο Γιώργος δεν είναι παρά μια φωνή μέσα σε τόσες ... Read More »

July 05, 2017 1



comics

June 27, 2017

Μέλανδρος Γκανάς : Τα Comics στην Ελλαδα “Καθε χρονο και Καλυτερα” …

Κάπου ανάμεσα από μία όμορφη βραδιά στο κέντρο της Αθήνας και μία πτήση για την Κύπρο, είδαμε μία άλλη προοπτική μέσα από την ματιά ενός πρωτοπόρου των comics στην Ελλάδα τον Μέλανδρο Γκανά Πώς και πότε αποφάσισες να ξεκινήσεις τις Eκδόσεις ... Read More »

June 27, 2017 2