Art for Change

    faust

    «Art For Change» an Art Festival

    24 – 25 – 26 May 2017 / Faust BarTheatreArts

    Εκεί που ο Ταλαγάνης μαζί με τον Μυταρά και τον Μπάρδη συναντούν τον Αίσωπο, υπό τον ήχο της μαύρης μουσική της δεκαετίας του 1970 στα σοκάκια της Νέας Ορλεάνης και ενώ δίπλα τους ο Πλάτωνας μαζί με φίλους περιγράφει μέσα από τη δική του τοιχογραφία την τύχη της σύγχρονης Ελλάδας, ανταμώνουν όλες οι μορφές τέχνης στο FAUST Bar-Theatre-Arts

    Το project MAG σε συνεργασία με τον πολυχώρο τέχνης FAUST Bar-Theatre-Arts παρουσιάζουν ένα πολυδιαδραστικό event που θα αναστατώσει το δίκτυο τέχνη, καλλιτέχνης, κοινό, χώρος Τέχνης και «Πολιτισμός».

    Ένα interactive event που συνδιάζει μουσική – εικαστικά – street art – ποίηση – ιστορία και λειτουργεί κομβικά στο μέρος που λαμβάνει χώρα, αφήνοντας ένα στίγμα από την ιστορία και τον πολιτισμό κάθε στάσης, κάθε τόπου, κάθε βήματος προς τον πολιτισμό.

    Ένα διαδραστικό τριήμερο φεστιβάλ για πρώτη φορά στο FAUST. Με κέντρο την τέχνη, οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν εικαστικές εκθέσεις (ζωγράφοι – γλύπτες), σύγχρονες θεατρικές performαnces (σωματικό θέατρο, χοροθέατρο κλακέτες), μουσικές μπάντες, dj sets και action painting.

    Τετάρτη με τα εγκαίνια και ένα μεγάλο μέρος του χώρου να έχει καλυφθεί με πίνακες και δημιουργίες από μικρούς – μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν κάτι να μας δηλώσουν (οι εκδηλώσεις φυλάσσονται για έκπληξη).

    Πέμπτη – Παρασκευή : ένα 2ήμερο με live painting από εικαστικούς διαφόρων ειδικοτήτων (ζωγράφοι – γλύπτες- tattoo artists – graphic designers), ένα 2ήμερο με βίντεο προβολές από τον Faust (και όχι μόνο), μία σύμπραξη αγάπης – τέχνης – δημιουργίας – αναζήτησης – ομορφιάς – υγείας – ενορχηστρωμένης προσπάθειας για μία καλύτερη βάση στον άνθρωπο ….

    Περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες του. (αναλυτικό πρόγραμμα εσωκλείεται σε συννημένο)

    Συμβολική είσοδος: 5€

    Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST (τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr)

    Με εκτίμηση

    MusicArtMagazine Team & Faust Bar Theater 

    Video Report click HERE

    You may also like ...

    0

    Leave a Reply