Angelos Mavraidis ‘PSYCHO’ Solo Exhibition

Angelos Mavraidis 'PSYCHO' Solo Exhibition

Angelos Mavraidis ‘PSYCHO’ Solo Exhibition

Ο Άγγελος Μαυραειδής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.

Σπούδασε και αποφοίτησε με περγαμηνές στην ΑΣΚΤ Αθήνας κ στην ακαδημία καλών τεχνών στο Μόναχο γερμανίας . Με εξπρεσιονιστικές καταβολές και ενίοτε πριμιτίβ διάθεση έχει εκθέσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πηγή της έμπνευσης του ειναι η ίδια η πνοή,αυτή η ακούσια διαδικασία όπως αναπνέει οποιοσδήποτε για να διατηρηθεί εν ζωή, το ίδιο είναι κ η ζωγραφική για τον Άγγελο .

Το υλικό που χρησιμοποιείται στην φετινή έκθεση είναι χαρτόκουτες συσκευασιών .Από εκεί ξεπροβάλουν τοπία, πορτρέτα ανθρώπων και ζώων .Τις ξύνει ,βάφει χαράσσει ,μπαλώνει, τις πατάει ,τις φιλάει. Η διαδικασία δημιουργίας τους παραλληλίζεται με τον τρόπο που αναπτύσεται κ χαράσσεται ο χαρακτήρας του ατόμου μέσα από τις εμπειρίες του .

Έτσι προσεγγίζει την ψυχολογική διασταση των πραγμάτων κ την προσφέρει ανόθευτα. Χωρίς κάδρα, χωρίς εξάρσεις, εφφέ κ επισταμένη αίσθηση διακοσμητικών στοιχείων, προσεγγίζει τα σωθικά σας με τιμιότητα κ ουσία, αφήνοντας το περιτύλιγμα στην διάθεση σας.

Απο 13/8-20/8 στο παλαιό ειρηνοδικείο στην Χώρα Αμοργού “Ψυχώ”.

www.angelosmavraidis.com

Music Art Magazine

MaG is the 1st real time platform created dedicated to up rise and inform about New Artists all over the world that want to show their work ....

You may also like ...

0

Leave a Reply