Margarita Kouneni ‘A Hidden Place Ehxibition’ @ Decadence Club

Margarita Kouneni 'A Hidden Place Ehxibition' @ Decadence Club

Margarita Kouneni ‘A Hidden Place Ehxibition’ @ Decadence Club

Το Decadence Club & Art σε συνεργασία με την Μαργαρίτα Κουνενή παρουσιάζουν την 3η κατα σειρά έκθεση στον χώρο που διατηρούν στην οδό Βουλγαροκτόνου 69 ….

Ονομάζομαι Μαργαρίτα Κουνενή και έχω γεννηθεί στο Μαρούσι το 1985. Το 2007 εισάχθηκα στην Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όταν ολοκληρώνεται ένα έργο τότε αυτό αρχίζει να έχει την δική του αυτόνομη ύπαρξη.

Τυχαία πρόσωπα, συγκεκριμένες εκφράσεις και ψυχρά χρώματα με κάποιες εξαιρέσεις είναι η κύρια πηγή έμπνευσης. Τα συναισθήματα της στιγμής επηρεάζουν κατά κύριο λόγο την εξέλιξη του έργου καθώς κάποια ξεκίνησαν με άλλη μορφή που στο τέλος άλλαξε εντελώς.

Η αντίληψη είναι πως εφόσον οι εκφράσεις είναι στιγμιαίες και τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αλλάζουν, έτσι και τα έργα μέχρι την τελική μορφή τους περνάνε απο διάφορα στάδια είτε μορφικά είτε χρωματικά. Το μέγεθος των έργων δεν είναι πάντα συγκεκριμένο καθώς τα όρια φτάνουν ως εκεί που φτάνει και το τέλος της έμπνευσης για το κάθε ένα.

Διάρκεια Έκθεσης 29 Απριλίου – 5 Μαίου.
Dj set απο τον Ζαφείρη Μαράνο την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 21:00

 

Music Art Magazine

MaG is the 1st real time platform created dedicated to up rise and inform about New Artists all over the world that want to show their work ....

You may also like ...

0

Leave a Reply