Σκηνές από το Θέατρο της Ζωής

Σκηνές από το Θέατρο της Ζωής

“Σκηνές από το Θέατρο της Ζωής”

Πέμπτη 8 ΜΑΡΤΙΟΥ, 8 μ.μ – Τρίτη 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
DECADENCE Club & Art, Βουλγαροκτονου 69, ΑΘΗΝΑ
Ανοιχτά Καθημερινά 12:00-2:00

Η Κυβέλη Ζωή Στενού σε συνεργασία με το DECADENCE παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής : “Σκηνές από το Θέατρο της Ζωής” , μια συλλογή εννέα έργων με θέμα τον παρατηρητή και τον παρατηρούμενο, την σκηνή και το παρασκήνιο, από το θέατρο που αποκαλούμε ζωή.

Περισσότερες Πληροφορίες Εδώ: www.kyvelizoi.com

Η Κυβέλη Ζωή Στενού γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα όπου ζεί και εργάζεται. Πήρε το πτυχίο της στις Καλές Τέχνες από το SVA, School of Visual Arts New York, το 2016, αφού φοίτησε στην Ecole Nationale des Beaux Arts de Paris το 2014, και έχοντας ολοκλήρωσεi το Foundation Diploma της στο Central Saint Martins College of Art and Design, στο Λονδίνο το 2011-12.

Η δουλειά της έχει εκτεθεί σε Νέα Υόρκη, Αθήνα και Νάξο στα πλαίσια ατομικών και ομαδικών εκθέσεων. Έχει δουλέψει ως εικονογράφος για την RED Design Consultants, και έχει συνεργαστεί σε σκηνικά και εκτελέσεις ζωγραφικών σκηνικών με θεατρικούς και κινηματογραφικούς σκηνοθέτες: Γιώργο Πανουσόπουλο, Αντώνη Κιτσίκη, Μάνο Βαβαδάκη και Κυριακή Σπανού.

Τα σημαντικότερα έργα που ολοκλήρωσε ήταν ο πίνακας “Αλληγορία της Ουσίας”, που πραγματοποιήθηκε για το OUSIA Restaurant, στην Νέα Υόρκη το φθινόπωρο του 2016, και ο σχεδιασμός και ζωγραφική εκτέλεση που δημιούργησε για τα σκηνικά της μεγάλου μήκους ταινίας του Γιώργου Πανουσόπουλου: “Στη Χώρα που κανείς δεν ήξερε να κλαίει”, το φθινόπωρο του 2017. Η πιο πρόσφατη συνεργασία της ήταν με το Εθνικό Θέατρο για την παραγωγή: “Το Μεγάλο Κρεβάτι”, τον Φλεβάρη του 2018, στην Πειραματική Σκηνή

Music Art Magazine

MaG is the 1st real time platform created dedicated to up rise and inform about New Artists all over the world that want to show their work ....

You may also like ...

0

Leave a Reply