Η Mica Eio στο μουσικό φεστιβάλ Jazz & Blues Rallye 2018 του Λουξεμβούργου

mica-eio-jazz-blues-rallye-2018-luxemburg

Η Mica Eio στο μουσικό φεστιβάλ Jazz & Blues Rallye 2018 του Λουξεμβούργου.

Το Jazz & Blues Rallye είναι ένα μεγάλο πάρτυ με πάνω από 37 stages που στήνεται στην “παλιά πόλη” του Λουξεμβούργου και φιλοξενεί μουσικούς από όλο τον κόσμο. Εκεί λοιπόν θα ακουστεί και μία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα της οποίας η μουσική άγγιξε τα αυτιά των διοργανωτών του φεστιβάλ.

luxemburg fest

Η γεννημένη στο Λονδίνο (Ελληνικής και Κυπριακής καταγωγής) Mica Eio, γράφει και ερμηνεύει μουσική η οποία συνδυάζει τον χαρακτήρα της pop και μίας μίξης στοιχείων μέσα από την soulful house των 90’s, Hip hop, την contemporary RnB και επιμένει (τουλάχιστον με το 1ο της EP) σε μία old-school λογική στις παραγωγές της.Όσο σπούδαζε μουσική, εργάστηκε κυρίως ως συνθέτρια και στιχουργός με βάση της τα Jamestown studios στο Λονδίνο ενω παράλληλα, τραγουδούσε session στα New Wave drum ‘n’ bass sets και τις Κυριακές βρισκόταν στο Greenwich μαθαίνοντας και τραγουδώντας gospel. Tο 2010 συνεργάστηκε με το τηλεοπτικό κανάλι Mega στο πλαίσιο του μουσικού τηλεοπτικού show “Just the two of us”, με την ιδιότητα της vocal coach.

Το ντεμπούτο EP της με τίτλο “Magic Ball”, κυκλοφορεί από την “The Sound of Everything Records” με tracks που βγάζουν έναν old-school αέρα αλλά με αρκετά urban στοιχεία. Το τραγούδι της “Fed Up” απασχόλησε τα ραδιόφωνα το 2015 και το 2017 προτάθηκε από τον Hit Fm, μπαίνοντας στους τελικούς runnner up των μουσικών διαγωνισμών του Jumping fish με μεγάλη έκθεση στα Αθηναικά ραδιόφωνα.

Στο Jazz & Blues Rallye 2018 στις 21 Ιουλίου, θα συνοδέψουν την Mica Eio on stage οι: Γιώργος Σταυρουλάκης στην κιθάρα/guitar synths, ο Χάρης Παναγιωτόπουλος στα τύμπανα και ο Δημήτρης Μπίκος στο ηλεκτρικό μπάσο.

https://www.instagram.com/mica_eio/

https://www.facebook.com/micaeiomusic/

Music Art Magazine

MaG is the 1st real time platform created dedicated to up rise and inform about New Artists all over the world that want to show their work ....

You may also like ...

0

Leave a Reply