Interview by Mica Eio – Art for Change Vol iV

Interview by Mica Eio - Art for Change Vol iV

Interview by Mica Eio – Art for Change Vol iV

Πως αισθάνεσαι που θα πάρετε μέρος στο 4ο φεστιβάλ Art For change?

-Χαμόγελα μόνο και xαρά μου που θα μοιραστω το stαge με τον Εύθυμη και Sifu Versus και φυσικά και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του φεστιβάλ.

Πιστεύεις πως η τέχνη μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας και αν ναι ποιές πιστεύεις ότι είναι οι βασικότερες?

-Η τέχνη κανει μικρές ενέσεις ευτυχίας, είτε αυτο λέγεται πνευματική πρόοδος, είτε εξευγενισμός ενός λαού μεσα απο την καθαυτή εμπειρία.

Τι θέλεις να πεις στους άλλους καλλιτέχνες που θα βρίσκεστε μαζι στο Μαρούσι στις 13-14 Οκτ?

-Η τέχνη ειναι πυρήνας και μονο ενωμένοι φτιάχνουμε την σκηνή. Τα φεστιβάλ δίνουν χώρο για αυτο το process.

Θα ήθελες να συμμετέχεις μαζι με άλλους σε διαγωνισμούς για νέους καλλιτεχνες προωθώντας ετσι τη δουλειά τους και δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν ετσι τη δουλειά σου?

-Σε αυτη την περίοδο η κατεύθυνση επιβάλει περισσότερη δισκογραφία και οχι συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Αν βέβαια ξανατύχει, καλοδεχούμενο. Ειναι σιγουρα ωφέλιμο για μουσικούς και καλλιτέχνες στο ξεκίνημα τους.

Τι θα επέλεγες σε βραβείο να υπάρχει σε κάποιων από τους Διαγωνισμούς του Music Art Magazine ?

-Eν έτη 2018, θα έλεγα ενα music video ή συμμετοχή σε ενα σημαντικό φεστιβάλ.

Τι εύχεσαι σε όλους τους νέους καλλιτέχνες που θέλουν να προσπαθήσουν να ζήσουν μέσα απο την τέχνη τους?

-Μιλώντας για μουσική πάντα, τους εύχομαι να ξημερώσει μία μέρα που η παλιά μουσική βιομηχανία θα πεθάνει και μαζί της θα παρει και ολα τα τωρινά Business Models, που μαζί τους σέρνουν οτι συντηρεί αυτά (πχ Pαy to Plαy). Επίσης, μαζί της να φύγει και ο ψυχαναγκασμός του καλλιτέχνη να κανει fit in στα αναλώσιμα πρότυπα που ειναι ενα απο τα πιο μαύρα σημεία της βιομηχανίας.

Art for Chane Vol Iv …. Changing the Face of a MuniCipality – Breaking the Rules …!!

Music Art Magazine

MaG is the 1st real time platform created dedicated to up rise and inform about New Artists all over the world that want to show their work ....

You may also like ...

0

Leave a Reply