Art for Change Vol. II

    old city co

    Art for Change vol II
    27 – 28 – 29 October 2017 / Στοα Old City

    Όταν κάποιος – α θέλει να ανατρέξει στις βάσεις του, τότε σκέφτεται το παρελθόν το δικό του, της οικογένειάς του, της χώρας του …..

    Μουσική – Εικαστικά – Χωρός – Θέατρο – Κίνηση – Όραμα – Εξέλιξη με το σύνολο των καλλιτεχνών να αγγίζει τους 170 από όλη την Ευρώπη και με τη σύμπραξη αγάπης με τον χώρο του Decadence, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε τον Μάιο του 2017 στον χώρο του Faust (θα τον επισκεφτούμε και πάλι)

    Αστερίου – Sugahspank & Swing Shoes – Βασιλικός – Blo – Μπάρδης – Τζερμιάς – Σίμα – Οι Συνένοχοι – Ταλαγάνης – RSN – Ανεζίρης – Χατζηδάκη – Τσιρακάκη – Βακιρτζής – Micalef – John Sugahtank Roumpanis – Σουλιώτη – Μυταράς – Momentum – Exis Dance Company – A.DD Dance Company – Καλούδη – Yiakou – Billy Heis και πολλοί ακόμα ….

    Το project M.A.G. με την κοινότητα που οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και εσείς δημιουργεί, βάζει εκείνες τις βάσεις για να φτιάξει από την αρχή ένα περιβάλλον που πλάθει,διαμορφώνει και αγκαλιάζει νέες ιδέες – προκαλλεί την ιστορία για να γράψει τη δική σας και τη δική του ιστορία – εξελίσσει συνεργασίες και παντρεύει δημιουργικές συνήθειες …. Αυτή είναι η δική μας ιστορία, το δικό μας μέλλον που θα κοιτάνε οι νέοι και οι παλιοί θα θυμοούνται σαν εκείνη την αρχή …. Art for Change Vol II στις 27 – 29 Οκτωβρίου σε μία από τις 3 εναπομείνασες ιστορικές Στοές του κέντρου της Αθήνας – στον χώρο που έχει μετονομαστεί Old City Co… !!

    Θα δημιουργηθεί ταινία – εκπομπή (θα είναι το 1ο αλλά και επετειακό επεισόδιο της σαιζόν) που θα παρουσιαστεί μέσω της εκπομπής μας στο διαδικτυο και θα παραδοθεί και σαν υλικο προς χρήση σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες

    Με εκτίμηση
    Η ομάδα του M.A.G. (MusicArtMagazine)

    www.blog.musicartmagazine.com
    https://twitter.com/MusicArtMagazin
    https://www.facebook.com/Musicartmagazinemag
    https://www.instagram.com/musicartmagazine/
    https://www.youtube.com/channel/UCdHKa8Z2wXhPleNraXXx-jg

     

    You may also like ...

    0

    Leave a Reply